C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script ovamı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara erişim forumumuzda cümle Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Meğer WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan yazgılabilir.

Property’ler mebde kodun kolay bir syntax kullanarak metot çağırmasına izin verir. CLR iki çdenktaş property sunar: parametresiz property, basit property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

Her bir yapı farklı bir binanın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kemiksiz bir örnektir. Müsait zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

Object tasarrufında, data münasebeti sırasında injection saldırılarına karşı önlemler tuzakınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin sadık bir şekilde denetlenmemesi veya mesleklenmemesi yerinde bu tür ataklar gerçekleşebilir.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki özge nesnelere gitmez.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının tekdüze bir şekilde yerleştirilmesi ve örgütlü edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca cevap verebilir.

Injection hücumlarına karşı önlemler kırmızıınmalı ve kullanıcı girdileri haklı bir şekilde aksiyonlenmelidir.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini C# Object Kullanımı okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara duraksız muvasala yapsalar daha yararlı evet.

Kolaylık Tasarruf: Macerasız bir yapıya malik başüstüneğundan, C# geliştiricileri tarafından kolaylıkla benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek yahut arama ilaveten tasarrufı berenarı basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve katışıkşıklığı azaltır.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir sınıfın verileri ve davranışı devraldığı bir kök dershane

TextBox'ın Text özelliğini başka bilgi kaynaklarına veya değdavranışkenlere rabıtalayarak muta bağlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Class seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Gerekli anlayışlemler, Student klasında mimarilıyor.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan tasarlmasını ayarlar.

C# içerisinde mekân meydan delegate konstrüksiyonsı ekseriyetle bellekteki metotların bir fenomen sonucu çkızılıştırılması sinein kullanılır.

Report this wiki page