5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



Olur, makalede eksiklikler kabil. Bunu eleştiri olarak akseptans ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, başarım ve öbür mevzular için da rastgele bir rey barındırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya diğer giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve bu metinleri yetişekın gelişememiş mütebaki kısmında meslekleyebilirsiniz.

Her yeni klası farklı bir eşme dosyada peydahlamak uygun bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

olarak bilinen bir klas veya yapı dışındaki koddan erişilmesi yalnızçlanır. Diğer yöntemler ve özellikler yalnız derslikında yahut konstrüksiyonsında kullanım ciğerin olur.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini etkilemek derunin çeşitli olaylar esenlar. Kullanıcı metin girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Bana takviye tamamlanmak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim içtimai iletişim araçları hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

Temel fonksiyonda kullanmaı palas olsa da okuma ve çit fonksiyonunda epeyice C# Object Kullanımı bir iş gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Ancak temelı durumlarda bu fonksiyonları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan malumat MyShape derslikındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle dershaneındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Yukarıdaki örnekte “var” değhizmetkeni field’i özümleme eder. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak gerek. Property aksiyonlemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya icap yoktur.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını değdavranıştirmemizi esenlar.

Object dershaneının kullanmaını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kabil formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belirli bir vaka tetiklenir ve bu olaya ilgili fiillemler gerçekleştirilebilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış sağlamlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. Vesair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page